Terug naar SVR Camping De Gortmeule Horst Bericht schrijven
Bericht 79 t/m 98 van 178
Naam fam. de groot
Datum 22-08-2010 17:12:21

Lieve Ton en Fien,

Ieder jaar gaan wij naar Arcen voor de Holland Koi Show en wij staan dus ieder jaar bij jullie op de camping. Gelukkig valt de show ook bijna altijd te samen met het cowboy weekend. Bij jullie op de camping is het altijd gezellig dus blijven wij terug komen. Dit jaar hadden wij wat extra versterking meegenomen, het is hun bij jullie heel goed bevallen, en zij komen zeker ook nog een keer terug. Tot volgend jaar en veel gezondheid, namens ons allemaal, Katja

Naam Jan Willem Meijer
Datum 21-06-2010 17:04:38

Geweldige aardige mensen en omgeving, dit mag je gewoon niet missen
Bijzonder prettige sfeer in een ideale omgeving.
Door de huidige eigenaars opgezet als project voor de natuur en dieren waar ze zoveel van genieten dat ze dat echt samen met andere mensen willen delen.

Beslist geen fanatieke natuur beschermers die wereldvreemd zijn maar liefhebbers die houden van (en met respect voor) de natuur en mensen.
Een verademing en fantastisch mooi om te zien hoe hier in goede balans met de natuur, dieren en mensen alles is opgezet van uit een hele mooie visie.

Dit is voor mij Rentmeesterschap in de praktijk gebracht.

erg mooie omgeving met veel mogenlijkheden en ook als je er voor openstaat leerzame momenten als je met de eigenaren over hun ideeen en visie praat.

Zelf ben ik een gewone man en niet specifiek natuurliefhebber, heb er wel oog en aandacht voor maar ben meer op techniek gericht, ieder zijn vak en doel toch.

met vriendelijke groet

Jan Willem Meijer uit Hattem

Naam manuela kroft
Datum 15-06-2010 15:14:08

lieve ton en fien ik vind dit de beste camping ik kan niet wachteno weer te komen kamperen ik kom met oma joke opa ted mieke pascal colette bart en jarno en tuurlijk sabiene en ik dus de hele familie kroft tot gou doei

de groeten uit hoofddorp, manuela kroft

Naam ad en francien de...
Datum 07-06-2010 22:04:44

Hoi Ton en Fien,
nog bedankt voor de hartelijke ontvangst op jullie camping.De uitleg van Fien was geweldig en na afloop de vla met koffie ook. We zijn met ons campertje maar een nachtje geweest, maar we komen beslist nog een keer terug.
Vanuit Bergeijk wensen wij jullie een goed seizoen toe.
groetjes ad en francien de Proost. Tot ziens !!!

Naam Arno en Marianne ...
Datum 02-06-2010 11:17:59

Wat leuk om jullie website eens even te bekijken! Wij zijn 2 jaar geleden een paar dagen bij jullie te gast geweest met onze 4 kinderen. Zij vragen regelmatig wanneer we weer eens terugkomen naar de Gortmeule!
Wie weet hebben jullie dit jaar nog eens een plekje voor ons.
Groetjes, Fam. Steenbeek

Naam familie Kromhout
Datum 20-01-2010 18:51:37

Na twee keer bij Fien en Ton te zijn geweest met Hemelvaart en Pinksteren staan de kinderen(en ouders) weer te trappelen om op de Gortmeule te spelen,te wandelen in het "enge" bos, een rondrit van Ton te krijgen, te kijken of de pony's weer zwanger zijn, vlaai van Fien te eten, naar de aspergefeesten te gaan, naar het geluid van de natuurlijke riolering, lekkere door Fien zelfgemaakte jam ed te etente, tafeltennissen of gewoon niets te doen. Onze familie is niet bepaald honkvast qua campings, alleen Fien en Ton maken het te gezellig.

Naam familie Bosselaar
Datum 03-01-2010 21:41:46

Afgelopen zomer een heerlijke vakantie gehad op camping 'de Gortmeule'.
Samen met onze kinderen van 6 en 8 hebben we op de fiets de omgeving verkend. Ruim vijf dagen zijn we aan het fietsen geweest. Wat hebben we genoten van de rust op de camping. (Enig minpuntje in de omgeving was het ontbreken van 'kindvriendelijke' fietsroutes, we moesten regelmatig fietsen langs drukke tweebaanswegen zonder fietspad.) Kinderen hebben op de camping genoten van de zandbak en de speelfietsjes.
Thuis hebben we nog weken gesmikkeld van de jam die we mee naar huis genomen hebben.
We hopen nog een keertje terug te komen naar jullie camping.

Naam Tiny Koppens
Datum 22-12-2009 17:51:45

Olle en Tiny wensen jullie prettige feestdagen en een succesvol 2010.
Afgelopen zomer zijn we op camping de Gortmeule geweest. We zijn daar gastvrij ontvangen. De camping is ruim opgezet en er is dus voor iedereen een mooie plek. In de omgeving is veel te doen maar Ton en Fie organiseren ook regelmatig wat voor de gasten. De Gortmeule is een leuke plek en aan te bevelen voor iedereen die graag campeert.

Naam Elly Epping
Datum 18-12-2009 10:42:30

Hallo Fien Alles goed? Ik zag op de site van svr. jullie site , dus vandaar een berichtje.
Groeten en fijne dagen toegewenst.
Elly en Marius Epping Nieuwkoop

Naam Aart Westerveld/R...
Datum 15-10-2009 22:27:40

Hallo Fien en Ton.

Zomervakantie 2009
Wij camperen al zo'n 30 jaar maar,zo'n ontvangst als bij jullie hebben wij nog nooit eerder meegemaakt.Eerst de rondleiding over de camping,daarna hebben we de caravan op een prachtige plek gezet.Hierna werden we door Fien opgehaald om koffie met zelfgebakken vlaai te nuttigen.Heerlijk.De camping van jullie valt voor ons onder de categorie landgoederen. De manier van beheren en (schoonhouden)die jullie uitvoeren is gewoon geweldig. Je kunt zien dat jullie dat met zeer grote liefde voor natuur en mens doen.
Daarnaast hebben jullie ook nog een klein winkeltje met allemaal heerlijke zelfgemaakte produkten,die wat smaak betreft boven de gemiddelde winkelkwalietijd uitsteekt.We hebben een geweldig fijne vakantietijd bij jullie doorgebracht. Bedankt. We komen zeker nog een keer terug.

Groeten Resy en Aart

Naam Johan en Ineke
Datum 12-10-2009 22:07:40

In mei van dit jaar hadden we een weekje vakantie gepland, waarbij we noord Limburg wilde aandoen.
Gezien de ligging kozen wij voor de plaats Horst en zoekend naar een camping kozen we voor de “Gortmeule”.

Zowel Noord Limburg als de Gortmeule waren voor ons onbekend gebied. Wat ons het eerste opviel was de geweldige gastvrijheid waarmee wij werden begroet door Fien en Ton. De spreekwoordelijke Limburgse gastvrijheid brengen zij echt in praktijk. Het tweede was dat de camping en de locatie erg mooi waren en Ton en Fien er alles aan deden om dit zo te houden. Een echt idyllisch plekje.

We hebben genoten van een heerlijke week op de camping en genoten van het noord Limburgse land en voelden ons er thuis. We willen zeker op herhaling op dit mooie plekje in eigen land.

Naam mike en karin kui...
Datum 15-09-2009 17:30:43

Wij zijn nu twee keer bij de Gortmeule langs geweest en steeds hartelijk ontvangen door Fien. Van de zomer heerlijk genoten en een flink aantal pompoenen meegenomen !! En natuurlijk de nodige zelfgemaakte jam. En vlaai ( viel goed in de smaak op de verjaardag) . Een gezellige camping ! Groetjes mike, karin en jopie

Naam EliseAndréJimmyP...
Datum 12-09-2009 21:28:42

Hoi Fien en Ton: komt het er toch nog van. We hebben 21/22 en 23 aug.jl heerlijk genoten van een rustig weekendje weg bij jullie. Ff bijkomen en een paar daagjes fietsen in de omgeving. We zijn zeker nog niet uitgekeken, maar voor André zal het een volgend keer in het chaletje worden. Hij is echt géén kampeerder! Wat staan de pompoenen er weer prachtig bij. Ik heb die hele rare meegenomen en mensen vragen steeds of het een echte is. Groetjes en vergeet je Den Bommel niet op de kaart te prikken?? Geniet binnenkort van jullie eigen vakantie! Dag!!

Naam Will en Karl de Z...
Datum 06-09-2009 18:13:26

Beste Fien en Ton,
Omdat we de rozenroute wilden fietsen gezocht naar een camping in de buurt daar en zo kwamen we bij de Gortmeule terecht en het was geen slechte keus want we hebben het geweldig gehad bij jullie! De ontvangst met de vlaai was geweldig! We konden bij jullie vanaf de camping fijn fietsen en wandelen en dat was m.n. voor mij heel belangrijk. Na mijn ongeluk hadden we nog niet echt gekampeerd op een beetje afstand van huis, maar het lukte bij jullie op de camping prima! We hopen zeker nog eens een keer bij jullie terug te komen!

Naam Corina, Peet en F...
Datum 01-09-2009 22:26:56

Hallo Fien en Ton,

Wij hebben een paar dagen bij jullie op de camping geweest in het chalet. wij hebben het erg naar ons zin gehad. Het was een leuk chalet,en alles was aanwezig.Heerlijk op de veranda s´morgens in het zonnetje ontbijten.Dan begint de dag toch goed.
De gehele camping ziet er verzorgd uit, onze complimenten!
Femke heeft zich uitgeleefd op de trampoline en bij alle beesten. Ze is nog trots op de veer van de pauw. Kortom het was zalig die paar dagen, de volgende keer komen we zeker weer maar dan wel langer. Bedankt en tot de volgende keer. Groetjes Peet,Corina en Femke.

Naam Peter en Dora
Datum 29-08-2009 22:33:28

Via SVR terecht gekomen op jullie website.
Maakte op ons een zodanige indruk dat we in het voorjaar besloten ernaar toe te fietsen.
Alles wat te zien is op de website zagen we nu in het echt.In werkelijkheid is het nog mooier mede door een gastvrije ontvangst van Fien en later van Ton.Ton vertelde ook omtrent zijn project van Gortmeule 1 en 2 voor verdere natuurontwikkeling van de directe omgeving.
We besloten meteen te boeken voor de zomer.

Zowel wij als onze kinderen,kleinkinderen en bezoekers hebben zich prima vermaakt(mede door de vele zonnige dagen) met wat de camping te bieden heeft.
Zoals gezellige andere kampeerders,de zand/modder,vlaaien,aardappelen,groenten etc.
Zo gezellig zelfs dat we tot 2x toe een week bijboekten!

Naam Riet en Niek Dobb...
Datum 26-08-2009 19:47:18

We waren in juli te gast bij de Gortmeule. We herinneren ons de warme ontvangst van gastvrouw Fien. Zij geeft je een thuiskomgevoel tijdens het verblijf op haar hof. Marieke en Pim – onze kleinkinderen – denken nog aan hun ritje op pony Fleur.
Tot ziens

Naam Albert en Marja
Datum 24-08-2009 21:36:08

Een week geleden een nieuwe (gebruikte) caravan gekocht. Deze moest natuurlijk gauw uitgeprobeerd worden. Dat hebben we afgelopen weekend (20-23 aug) gedaan.
Via google wat mini-campings in Limburg opgezocht em met google-maps gekeken naar ligging en omgeving.
De keus viel op camping de Gortmeule en dat is een goede keus gebleken.
Zonder te reserveren op donderdagavond om 8.00 uur aangekomen. Gelukkig was er nog een mooi plekje vrij. Nadat we ons daar onze caravan hadden geïnstalleerd werden we uitgenodigd in de boerderij om ons te komen inschrijven. Daar werden we aangenaam verrast met koffie en een heerlijk vlaai-punt.
De camping wordt heel goed verzorgd door Fien, samen met haar man, Ton. Twee bijzonder gastvrije mensen.
Wij kunnen iedereen die houdt van rust en natuur, deze camping aanbevelen

Naam els groot
Datum 24-08-2009 08:13:46

Geslaagd vriendinnenweekend.
Wat een verrassing, toen we vrijdagavond aankwamen. Twee vanuit westen, één uit Maastricht, troffen we elkaar bij camping de Gortmeule voor een weekendje samen fietsen, bijpraten en lekker uit eten.
Bleek het een prachtige boerderij te zijn!
Bleken ze allerlei eigen biologische groenten en fruit te hebben!
Bleken ze supergastvrij!
Bleken we de volgende ochtend bij de wasgelegenheid voor 0.14 een vers eitje te kunnen pakken voor ons ontbijt!
Bleken we te worden uitgenodigd op de koffie + vlaai!
Kortom een zeer geslaagd weerzien op een bijzondere plek. Dat wee ook nog eens prachtig weer hadden en helemaal bruinverbrand en rozig weer naar huis gingen, was ook nog een cadeautje....
Bedankt Ton en Fien, het ga jullie goed!

Naam Fam Miggelenbrink
Datum 22-08-2009 20:10:58

Lieve Ton en Fien,

Wat een heerlijke vkantie hebben we bij jullie gehad. Alleen de ontvangst was al bijzonder, waar wordt je nog welkom geheten met zelfgebakken vlaai?? in drie weken maar anderhalve dag regen en twee hittegolven. Voor vragen waren jullie altijd te bereiken. Fien, ook nog een compliment aan jou voor je produkten uit eigen keuken zoals de ingemaakte groenten en fruit. Erg lekker allemaal.

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende