Terug naar SVR Camping De Gortmeule Horst Bericht schrijven
Bericht 122 t/m 141 van 201
Naam Joke Derks van de...
Datum 30-06-2013 18:14:24

Wij hebben met onze familie een heerlijk weekend doorgebracht op camping de Gortmeule.
Wat een ontvangst zeg! inclusief rondleiding en koffie met zelfgemaakte Limburgse vlaai.
Ruime ligplaatsen, schoon sanitair en veel speelmogelijkheden voor kinderen.
Een echte aanrader voor gezinnen met kinderen en voor wandelaars.

Naam Leo en Corrie Wes...
Datum 25-06-2013 18:50:44

Waar word je ontvangen met koffie en zelfgebakken vlaai,heeft onze kleinzoon ( 2jaar) het geweldig naar zijn zin en is er een avond met hapjes en drankjes bij het optreden van het A.M.C. koor? Op camping de gortmeule. Erg gezellig.

Naam Klaas en Erica
Datum 18-06-2013 11:28:58

Hallo Ton en Fien,

We hebben genoten de afgelopen dagen bij jullie op de camping!

Bedankt voor jullie gastvrijheid!

Groeten Klaas en Erica

Naam Wytze en Hedwig F...
Datum 03-06-2013 07:15:03

In 2008 stonden we vier weken met onze caravan de de Gortmeule tot volle tevredenheid van onszelf en vooral van de kleinkinderen. Volop mogelijkheden voor vermaak en vertier. Voor de kinderen een waar paradijs. We waren er nu een weekend (31 mei - 2 juni) zonder caravan. We verbleven in het chalet op de camping. Functioneel en goed ingericht. Prima bed. En dan die gastvrijheid. Grote klasse. Bedankt Fien en Ton.

Naam Annelisa Dijkstra
Datum 04-12-2012 20:06:03

Een hele mooie site!!
Jullie zijn geweldige mensen.
Kom snel nog eens langs.

Knuffel Annelisa

Naam Eske en Doe van B...
Datum 13-10-2012 18:31:33

Hoi Ton en Fien.
Drie weken kamperen op "De Gortmeule" was voor ons echt vakantie. Het begon al bij het gastvrije ontvangst, de mooie ruime plaats die we kregen toegewezen op jullie mooie camping in grote harmonie met de natuur. Een wisselende omgeving met bos, rivieren en soms uitgestrekte landerijen met leuke dorpjes. De omgeving leent zich voor leuke fietstochtjes (knoopunt routes).
Ook heerlijke zelfgemaakte producten van Fien zijn niet te versmaden.

Naam Bets en Rien van ...
Datum 26-09-2012 18:10:06

Wat een grandioze camping, wij hebben er zowat 4 weken gestaan en ook al die weken genoten van het uitzicht, het wordt niet altijd gezegt
zo schoon en fris al het sanitair was,de vriendelijkheid van Ton en Fien en zo kan ik nog wel doorgaan maar voor ons was deze camping de camping van het jaar.
Wij hebben jullie persoonlijk bedankt, maar wij doen dit via deze kant nogmaals

Naam Nicole en Lune
Datum 19-08-2012 13:07:16

Ha Fien en Ton,

Wat hebben we een paar fantastische dagen gehad bij jullie. De sfeer die bij jullie op de camping hangt, is niet te beschrijven. Samen met mijn dochter heb ik hier van mogen genieten in combinatie met het afleggen van bezoekjes aan mijn familie. Het was geweldig!!
We komen zeker nog eens.

Groetjes Nicole en Lune

Naam Fam Schoorl
Datum 05-08-2012 20:32:42

Wij hebben een week op de Gortmeule gestaan. Dit was onze eerste ervaring met een boerencamping en we vonden het echt geweldig. Onze kinderen van 2, 5 en 6 jaar hebben zich prima vermaakt en wij genoten van de natuur en rust die de camping biedt. Een aanrader, vooral met jonge kinderen want je hoeft niet continu achter ze aan te rennen zoals op grote campings wel moet. De camping was mooi overzichtelijk en voor mijn oudste van 6 jaar ook nog genoeg te beleven. Sanitair mooi schoon. Echt een aanrader.

Naam Fam. Van Dongen
Datum 05-08-2012 20:15:03

Hallo Fien en Ton,

Wij vonden het erg gezellig op jullie camping! Ook Lynn en Goof hebben het heel goed naar hun zin gehad en wat was het gezellig op ons veldje: verjaardagsfeestjes vieren, kampvuurtjes maken, ponyrijden met Ton, de puzzeltocht van Rob en Karin, grasmaaien met Ton, hooibalen mee naar binnen halen, eieren rapen en met de tractor van Ton mee voor een ritje. Lynn en Goof wilden vaak helemaal niet mee als we even weg gingen.
En inderdaad.....als er iemand vertrok stond een uitzwaaicomite klaar om ons uit te zwaaien!!!

hartelijke groeten uit Eindhoven.
Jack, Sonja, Lynn en Goof

PS Fien, je taart smaakte opperbest!

Naam Remco & Gemmeke S...
Datum 05-08-2012 14:24:59

Hoi Ton & Fien,

Wij hebben het uitstekend naar ons zin gehad bij jullie, het was echt een top vakantie!
Ook Cosmo vond het helemaal geweldig, die wilde soms helemaal niet mee, als we even ergens naartoe wilde gaan.
Zoals het er nu uit ziet komen we zeker een keer terug.

P.s. Fien de vlaai was erg lekker!!!

Groetjes Remco, Gemmeke & Cosmo

Naam Erik en Wil Ettema
Datum 29-07-2012 16:15:48

Na een zeer gastvrije ontvangst, een prachtige plek en keurige voorzieningen een prima uitvalsbasis voor fietstochten in Noord-Limburg. We hebben het hier prima naar ons zin gehad.

Naam mike forrer
Datum 22-07-2012 20:36:18

hallo, beste ton en fien

ik heb het heel erg naar mijn zin gehad op jullie mooie camping en komen volgend jaar zeker terug de sfeer was mooi en we hebben leuke mensen ontmoet en elke keer als er iemand vertrok was er wel een uitzwaai comite

bedankt voor jullie gastvrijheid en tot volgend jaar!

groetjes familie forrer

Naam Hill & Hans
Datum 17-07-2012 14:18:05

Het is al wel even geleden maar wij denken nog met veel plezier aan de fijne leuke week terug.
Groetjes Hill en Hans

Naam h.g.popma
Datum 14-05-2012 18:40:58

Hallo Ton & Fien,

Het was 14 dagen genieten bij jullie wat een mooie omgeving,knooppunt fietsen wandelen en rust
Maar ook de ontvangst door Fien koffie met vlaai en een gezellig praatje met Ton over wat er groeit en bloeit nogmaals het was fijn bij jullie.

Groet,n Hennie & Mariet uit de polder

Naam Cora Kemper
Datum 10-04-2012 19:07:07

Beste Ton en Fien,
Wat hebben wij de afgelopen paasdagen genoten op jullie camping! Een hartelijke ontvangst met koffie en vlaai, een rondleiding over de camping, een fijn plekje. We hebben heerlijke fietstochten gemaakt en ook leuk gewandeld in de omgeving.
Wij komen zeker terug!
Groetjes van Ko en Cora

Naam Fam v/d Heuvel
Datum 09-04-2012 20:41:14

We verheugen ons op de komende meivakantie!
Als ik al die lovende woorden links en rechts op Zoover of Facebook lees, moet het wel super worden! We zijn benieuwd!

Naam Henny en Kock van...
Datum 03-10-2011 15:45:31

Hallo Fien en Ton,
Wij zochten op Internet een SVR-camping in de buurt van Venlo en niet te ver van de A73 af.
We vonden de Gortmeule. Een e-mail gestuurd en we konden een weekje verblijven. Toen we aan-kwamen in september 2011 werden we onthaald op kofie met een lekker stukje eigen gebakken vlaai. Wat een verassing! De indeling op de camping is prima,we hadden een mooi stekkie.
Het sanitair ziet er ook goed uit. Ton had het erg druk met een verbouwing, dus mocht ik in de groentetuin een maaltje spercieboontjes plukken. Ook in die tijd vielen de walnoten uit de boom dus werd er af en toe door de gasten een walnootje geraapt. We vonden het zo heerlijk rustig op deze camping dat we besloten om op de terugweg nog een dag of drie
te komen. We hebben op de Gortmeule een heerlijke tijd gehad en kijken er met plezier op terug. Veel gefietst en gewandeld. Totziens.

Naam Sjoerd Geerlings
Datum 25-09-2011 12:06:33

"Wie SjoŽn os limburg is" ben ik na 10 jaar Hoofddorp nog niet vergeten, maar het is heerlijk om bij jullie op het prachtige landgoed "De Gortmeule" te mogen genieten van de rust, de heerlijke vlaai en de gastvrijheid die jullie bieden. De zorgzaamheid voor de gasten, maar ook voor het behoud van het karakter van de boerderij en alles wat er om heen ligt, maakt dat deze camping je een heerlijk ontspannen gevoel geeft. Wij (Jacqueline en Sjoerd) vonden het heerlijk om hier een weekend te gast te mogen zijn en hopen jullie dan ook volgend seizoen nog eens te mogen bezoeken. Groetjes uit Hoofddorp!!

Naam Anneke en Ed Bens
Datum 24-08-2011 09:34:08

Beste Ton en Fien
We hebben de Gortmolen gevonden naar aanleiding van het bezoeken van het western weekend in Meterik op de SVR site. Bedankt voor jullie gastvrijheid in de 5 dagen van ons verblijf op jullie prachtige landgoed. Een ontvangst met koffie en eigen gemaakte vlaai,rondleiding en uitleg. Jullie liefde voor natuur, mens en dier straalt van jullie af. De voorzieningen zijn uitstekend en voor een ieder wat wils. Tot een volgende keer!! Groet van Anneke en Ed Bens

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende