Terug naar SVR Camping De Gortmeule Horst Bericht schrijven
Bericht 99 t/m 118 van 178
Naam Henny en Kock van...
Datum 03-10-2011 15:45:31

Hallo Fien en Ton,
Wij zochten op Internet een SVR-camping in de buurt van Venlo en niet te ver van de A73 af.
We vonden de Gortmeule. Een e-mail gestuurd en we konden een weekje verblijven. Toen we aan-kwamen in september 2011 werden we onthaald op kofie met een lekker stukje eigen gebakken vlaai. Wat een verassing! De indeling op de camping is prima,we hadden een mooi stekkie.
Het sanitair ziet er ook goed uit. Ton had het erg druk met een verbouwing, dus mocht ik in de groentetuin een maaltje spercieboontjes plukken. Ook in die tijd vielen de walnoten uit de boom dus werd er af en toe door de gasten een walnootje geraapt. We vonden het zo heerlijk rustig op deze camping dat we besloten om op de terugweg nog een dag of drie
te komen. We hebben op de Gortmeule een heerlijke tijd gehad en kijken er met plezier op terug. Veel gefietst en gewandeld. Totziens.

Naam Sjoerd Geerlings
Datum 25-09-2011 12:06:33

"Wie Sjoën os limburg is" ben ik na 10 jaar Hoofddorp nog niet vergeten, maar het is heerlijk om bij jullie op het prachtige landgoed "De Gortmeule" te mogen genieten van de rust, de heerlijke vlaai en de gastvrijheid die jullie bieden. De zorgzaamheid voor de gasten, maar ook voor het behoud van het karakter van de boerderij en alles wat er om heen ligt, maakt dat deze camping je een heerlijk ontspannen gevoel geeft. Wij (Jacqueline en Sjoerd) vonden het heerlijk om hier een weekend te gast te mogen zijn en hopen jullie dan ook volgend seizoen nog eens te mogen bezoeken. Groetjes uit Hoofddorp!!

Naam Anneke en Ed Bens
Datum 24-08-2011 09:34:08

Beste Ton en Fien
We hebben de Gortmolen gevonden naar aanleiding van het bezoeken van het western weekend in Meterik op de SVR site. Bedankt voor jullie gastvrijheid in de 5 dagen van ons verblijf op jullie prachtige landgoed. Een ontvangst met koffie en eigen gemaakte vlaai,rondleiding en uitleg. Jullie liefde voor natuur, mens en dier straalt van jullie af. De voorzieningen zijn uitstekend en voor een ieder wat wils. Tot een volgende keer!! Groet van Anneke en Ed Bens

Naam Fam. van Doorn
Datum 23-08-2011 12:54:36

Beste Fien en Ton,

Als onervaren kampeerders - voor het eerst met een geleende caravan op pad - hebben wij ons thuis gevoeld bij jullie op het landgoed "De Gortmeule". In de 14 dagen die wij er vertoefden, was het voor ons een aangename verrassing om jullie goede zorg en toewijding voor de gasten te mogen ervaren. De eigengemaakte producten van Fien in het winkeltje en de inzet van Ton om de camping verzorgd en netjes te houden, gaven het geheel een warme uitstraling.
Twee keer mochten een tweetal kleinkinderen een nachtje logeren. Ook zij hebben zich uitstekend vermaakt met de talrijke fietsjes, bolderkarren, schommels en een grote trampoline.
Als beginnelingen kregen wij van vrienden het adres van camping "De Gortmeule" aangereikt. Vol enthousiasme willen wij ook anderen deze camping van harte aanbevelen.

Een hartelijke groet,
Fam. Van Doorn.

Naam Marjolein Aarts
Datum 14-08-2011 10:06:32

Beste Ton en Fien,

Wij kijken terug op een goede vakantieweek op jullie mooie camping. We hebben met plezier rondgelopen en gekeken op jullie landgoed, groententuin, etc. Het staat er allemaal geweldig bij. Het wordt natuurlijk nog mooier zonder al die auto's bij de tenten, maar we begrijpen wel dat dit lastig uitvoerbaar is. Verder niets dan lof! Lekkere spullen in het winkeltje (we hebben een voorraadje mee naar huis) en leuke uitstapjes in de omgeving.
Onze kinderen vonden dit een heel leuke camping, met dank aan trampoline en andere speelmogelijkheden. Ook de kampvuurplaats deed het goed bij ze, zeker met al die marsh mellows en broodjes bakken. Tot slot nog een aanrader voor mensen met een GPS-ontvangen; doe de geocache-wandeling rondom het landgoed - een leuke wandeling die je meer laat zien en je weer terugbrengt bij de boerderij.

Veel succes met landgoed en camping - een echte aanrader wat ons betreft!

Hartelijke groeten, Paul, Marjolein, Isa en Jasper

Naam Eddy Geubels
Datum 07-08-2011 12:39:51

Hallo Ton en Fien,

Na nu al weer meer dan een week thuis te zijn, denken wij nog vaak terug aan onze week vakantie op jullie camping. Wat een unieke locatie! Jullie hebben het prima voor mekaar.
Het ontvangst is hartelijk en dan natuurlijk de zelfgemaakte vlaai, heerlijk. Met de vele dieren op de camping maakt het levendige indruk, ook de zwaluwen met de nesten in de recreatieruimte maakte het bijzonder. Het sanitair zag er altijd brandschoon uit, compliment daarvoor. Van het "winkeltje" met de vele zelfgemaakte producten hebben we weliswaar geen gebruik van gemaakt, maar ook dat zie je niet zo vaak op een boerencamping.
De hele aankleding en de ligging van de camping maakt alles heel knus. De trampoline is voor de kinderen natuurlijk het einde. Maar zelf hebben we ook vaak gebruik gemaakt van de tafeltennistafel in de recreatieruimte.
Bedankt voor de leuke week op jullie camping,
Eddy, Carla, Kevin en Sanne

Naam Marco
Datum 02-08-2011 19:55:24

Hoi Fien en Ton,

Bij deze wil ik even laten weten dat wij het heeeeel goed naar onze zin hebben gehad bij jullie op het landgoed. Mooie camping met goede voorzieningen ook voor de kinderen.
We werden goed ontvangen (met vlaai!!!) en het voelde dan ook als thuiskomen. Nogmaals ontzettend bedankt voor alles en wie weet tot ziens!!! Groetjes Marco Femke Max en Sem Borremans.

Naam merijn
Datum 30-07-2011 11:36:10

Eej Ton en Fien.

We hebben erg genoten van het verblijf op jullie camping. De natuurlijke omgeving met de poelen vond ik schitterend. De kinderen hebben erg genoten van de trampoline en de speeltuin.
Tot ziens.

De Stokkies

Naam sandra verkade
Datum 27-07-2011 21:25:10

Zaterdag 9 juli kwamen wij voor de vierde keer aan op de camping De Gortemeule, en het gevoel van thuis komen borrelde weer op in onze buikjes...........Ik moest al iets eerder stoppen met m`n autootje, want dochter lief wilde eerst de pony`s begroeten, ja wie niet zal je denken.
Na 2 weken verblijf op de gastvrije camping en het mooiste stukje natuur van Limburg, kwamen toch eventjes de traantjes in mn oogjes...mmmmmm dacht ik tot volgend jaar.
Toch een prachtig gevoel om de komen jaar weer er tegen aan te gaan. Ton & Fien Thanx voor alles Kusjes van Sandra & Fabiënne.

Naam Hans en Marielouise
Datum 17-07-2011 21:15:53

We hebben genoten van de camping, en waren met name getroffen door de hartelijke, waarlijk Limburgse entree: koffie met stoofperenvlaai. We zullen de camping dan ook zeker bij onze Amsterdamse vrienden aanbevelen.

Naam Ron en Roos de Zeeuw
Datum 10-07-2011 15:45:22

Gisteren teruggekomen van een heerlijke vakantie op camping de Gortmeule.
Ton en Fien hebben voor ieder een vriendelijk woord. De plekken zijn prima! Het leuke van deze camping is dat het zo lekker kleinschalig is. Voor ons geen grote "kampeerfabrieken" meer. Je voelt je daar nog heel dicht bij de natuur. Kortom zoek je rust en een mooie omgeving, waar het heerlijk fietsen is, dan moet je op de Gortmeule zijn.
Het hoogtepunt was natuurlijk het Horster mannenkoor en aansluitend het "feestje" na afloop van dit spetterende optreden!

Naam Fam Janssen
Datum 22-12-2010 07:53:15

Hoi Fien en Ton,
Bedankt voor de kerstkaart, wat prachtig jullie 'paleis' in de sneeuw.
Wat gaat de tijd snel..... zo zitten we nog voor ons puppietentje te genieten bij jullie op het erf en zo zitten we in de sneeuw. De boys hier genieten hier met volle teugen van al dat prachtig wit. Maar in het voorjaar gaan we ook weer genieten van jullie prachtige omgeving. Ton en Fien, fijne feestdagen en een fijne jaarwisselling. De kaart is onderweg.

Venlose groeten van Leon, Miranda, Baer en Joep

Naam Ron en Roos de Zeeuw
Datum 13-11-2010 17:18:41

Een aantal weken geleden zijn we op de Gortmeule wezen kijken. We werden er zeer hartelijk ontvangen en voelden ons er gelijk thuis! Na de koffie met die heelijke vlaai hebben we samen met Fien het terrein verkend.
De plekken en de ligging vonden we geweldig, en kunnen nu eigenlijk niet wachten op het nieuwe seizoen. Waarom moet je het ver zoeken als het in je eigen land ook schitterend is?
We gaan volgend jaar zeker naar de Gortmeule toe!!

Naam pijpers Ton/Thea
Datum 12-11-2010 09:27:28

Hallo Ton en Fien,

Ondanks het slechte weer wat we hebben gehad hebben we toch genoten op jullie camping.
We zitten met ongeduld te wachten op het nieuwe voorjaar.

Heel veel groetjes uit Sittard.

Ton en Thea


Naam Fam. Dijkman
Datum 27-09-2010 14:15:27

Hallo Ton en Fien,

Dit jaar voor het eerst 2 weken bij jullie op de camping, nou wat een feest. De kinderen gingen 's morgens direct even naar de paardjes en natuurlijk boer Ton en Fien helpen. Samen pompoenen-, aardappelen en nog veel meer rooien. Helpen met kippen voeren en eieren rapen. Paard rijden en voeren. Het was voor ons allemaal 1 groot feest. De vlaaien van Fien zijn verrukkelijk en ook de rest van het eten dat verkocht wordt in het winkeltje is heerlijk.
Wij en onze 2 kinderen hebben ontzettend genoten van jullie gastvrijheid en komen zeker nog een keer terug.
Groeten Remco, Mirjam, Ewoud en Lianne.

Naam Wouter Carin en Teng
Datum 21-09-2010 16:21:59

We zijn met z'n tweetjes al vaker een paar dagen bij De Gortmeule geweest. Dat was heerlijk. Rustig, schoon en je leert van Ton en Fien weer interesse en respect te hebben voor de natuur. Maar dit jaar zijn we 3 weken geweest met onze zoon van 2,5. Dezelfde ervaring in het kwadraat!! Wat een feest. Onze kleine Amsterdamse jongen praat nog steeds over de eitjes en appelmoes uit het winkeltje van "mevrouw Hoeymakers." En staat regelmatig met zijn laarsjes bij de deur om "Meneer Hoeymakers, te helpen". We hebben genoten, bedankt, we komen snel weer!!

Naam Tonny-Winkelman
Datum 11-09-2010 16:03:41

Halo Fien en Ton.
Wij waren van 20 Augustus tot 27 Augustus op de Gortmeule.
Vanaf 1993 komen wij bij Fien en Ton en wij hebben er altijd goed naar onze zin.
Ze zijn altijd vriendelijk en gastvrij en de Camping en het sanitair erg schoon,dat is niet zo gek want Fien en Ton zijn altijd bezig om het zo netjes mogelijk te houden.
Bedankt voor al die jaren gezelligheid,heel veel liefs Tonny Kees en Boris,xxxx

Naam Bartels, Martin, ...
Datum 28-08-2010 19:42:35

Lieve Ton en Fien,

Voor de jongens alweer de 2e keer, voor mij de 1e. De jongens hebben niets te veel gezegd. Wat een fijn stekje hebben jullie!
Zodra het licht werd waren ze niet meer te houden en gingen de 3 mannen op weg om "boer" Ton te helpen. Met alle geduld die hij had heeft hij hun veel laten helpen. Ik zag ze bijna de hele dag niet en van de camping af wilde ze al helemaal niet. Daarnaast waren de paarden van jullie broer erg in trek en zijn gastvrijheid om het kasteel te laten zien was helemaal top!
Siem mist jullie nu al heel erg en hoopt dat we volgend jaar weer komen (want hij wilt de baby van Janneke en Fleur zien en uiteraard Ton helpen).

Groetjes
Tom, Siem, Bram en Martin

Naam fam bakker
Datum 27-08-2010 09:46:48

Lieve Ton en Fien,
Wat hebben we weer genoten bij jullie op die schitterende camping!
Dit was de 3e x en de 2e x echt kamperen!
Cody kon niet wachten om uit de auto te stappen zodat hij naar de "trampo" kon, dir woorde heb ik 3 weken lang gehoord!
Het was weer heel gezellig, vertouwd en weer een warm onthaal!
Het weer heeft het ook goed gedaan, van de 3 weken dat wij er waren hebben we zeker 2 1/2 week mooi weer gehad.
Natuurlijk heb ik Cody bijna 3 weken niet gezien aangezien hij zich weer totoaal kon uitleven aangezien hij thuis op 9 hoog woont...
De speurtocht, het ritje op fleur, de kampvuren, het ritje met de tractor,- 1 zijraam (!) en het pompoenen wassen, alles hebben we weer gedaan en dat met heel veel plezier!
Lieve Ton en Fien, bedankt voor de gastvrijheid, we zitten nu in de regen en met een fotoboek in de hand geniet ik nog even na van de vakantie!

Dikke kussen vanuit Purmrernd,
Richard, Irene en COdy

Naam l colpa
Datum 23-08-2010 21:20:06

Voor het eerst een weekendje op camping de Gortmeule geweest. Zeker de moeite waard om nog eens te doen. Genoten van de vele zwaluwen. De jongen in het nest, de jongen die net konden vliegen maar ook smorgens vroeg de grote groep boven het veld die zich leek te verzamelen om te gaan vertrekken. Leuk ook om thuis nog na te genieten van de eigengemaakte jam. Heerlijk!
Groeten Lise

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende