Terug naar SVR Camping De Gortmeule Horst Bericht schrijven
Bericht 139 t/m 158 van 178
Naam Tjeerd C. Leenheer
Datum 25-06-2015 22:03:42

Ton en Fien.
De hoeveelste keer ik op de GORTMEULE was weet ik niet meer. Maar als je, zo als ik, bijna vanaf de start van de camping, regelmatig terugkomt kan het alleen maar een heel goede camping zijn.
Ik heb weer genoten van de dagen die bij jullie was. Jullie vriendelijkheid, de perfecte staat van het grasveld, sanitair enzovoort maakt een verblijf tot een vreugde.
De rust, en toch de gezelligheid laten je niet onberoerd. Ook de omgeving, die perfect is voor o.a. fietsen, wandelen en andere activiteiten. En wil je met openbaar vervoer? Een 10 tot 15 minuten lopen en je kan zo de bus instappen. Kortom, ben je bij jullie wezen kamperen, dan kom je terug.

Vriendelijk groet en tot de volgende keer.
Tjeerd
G

Naam Jaap en Marion
Datum 18-06-2015 20:58:08

Beste Ton en Fien
Het was een onvergetelijke week bij jullie.
Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen, kregen een rondleiding en bij het inschrijven koffie met een punt van de eigengemaakte vlaai. We mochten een van de mooie ruime plaatsen uitzoeken. Sanitair is mooi en zeer schoon. Ook het winkeltje heeft een uitgebreid
assortiment met ingemaakte vruchten en groente.
Mooie camping met geweldige lieve mensen.
Zeker tot ziens, Marion en Jaap

Naam Geri en Johan
Datum 04-06-2015 15:28:34

Vrijdag middag en morgen gaan we jammer genoeg weer naar huis maar we kijken terug op weer een heerlijke week op Landgoed de Gortmeule.
Het maakt niet uit wanneer je hier komt, want zodra je de camping oprijdt voel je je al thuis. De geboorte plek van Ton en aan alles merk je dat hij er zijn hart en ziel in legt. Om over Fien nog maar te zwijgen, een hartelijke ontvangst, krijg je onverwacht bezoek of heb je zelf zin in vlaai, Fien bakt hem voor je.
Een keertje zin in lekker ingemaakt fruit of groenten, Fien heeft alles in haar winkeltje, vers eitje bij het ontbijt, je vindt daar van alles.
We komen hier al meer dan veertien jaar en meestal twee keer, lekker dat je in september maar vijf nachten hoeft te betalen als je er zeven bent, zie dat is meedenken met de kampeerders.
Ik zou nog wel even door kunnen gaan maar ik zou zeggen kom zelf maar eens kijken en beleef deze camping met deze schatten van mensen en ik weet zeker dat je het net zo zult ervaren als wij

Naam Jan en Marja
Datum 29-05-2015 20:19:57

Beste Fien en Ton. Hier een berichtje van ons:
Wat een leuke camping hebben jullie toch. Wij zijn hier al vaker geweest en hebben steeds weer naar onze zin. Zo'n mooie ruime plaats voor de caravan, prachtige sanitaire voorzieningen. Leuk ingericht, waardoor je je helemaal thuis voelt. Rustige, ontspannen sfeer en leuk winkeltje van Fien. De camping met het mooie gras, mooie bomen en struiken die goed verzorgd worden door Ton zijn een lust voor het oog. Je komt hier niets te kort. Ook de kinderen kunnen hier fijn spelen en zo af en toe op het paardje rijden. Leuk hoor! Misschien komen we in het najaar nog even voordat de winter weer begint. Groetjes van ons uit Friesland. Jan en Marja

Naam Mieke en George
Datum 27-05-2015 10:14:30

Graag geven we even een kleine beoordeling. Prima plekkie, met geweldige mensen. Camping steekt ver boven de middelmaat uit. Echt top !!!
Wij komen hier zeker nog eens terug.

Naam Petra en Rene de ...
Datum 16-09-2014 21:01:58

Lieve Fien en Ton,
Afgelopen weekend voor de "zoveelste" keer bij jullie te gast geweest. Het was wederom geweldig! Wat komen wij tot rust bij jullie en wat zijn jullie uniek. Zoveel het landgoed als jullie als mensen. Een weekendje bij jullie voelt als twee weken vakantie en....... met 't Kotje en het prachtige Bakhuus is de Gortmeule bijna af, toch Ton?
Wij kunnen het iedereen aanraden en dat doen we dus ook!

Zoover met zijn afzonderlijke scores invullen is eigenlijk niet nodig, want het kan ook gewoon in 1 beoordeling; Landgoed De Gortmeule en zijn gastheer en gastvrouw: 10+

We komen ook in 2015 weer terug!

Groetjes,
Petra en Rene

Naam Dorien en Aafke
Datum 08-09-2014 12:10:25

beste Fien en Ton,
wat hebben wij een bijzondere ervaring rijker mogen worden door per toeval op jullie landgoed te mogen/kunnen bivakkeren! We hebben heerlijk geslapen en genoten van het knusse kabouterhuisje 'het kotje' (terwijl wij beslist geen kabouters zijn...) 1 nachtje slechts, maar zeker voor herhaling vatbaar.
Alles is met grote zorg behandeld, Liefde voor het landgoed, werkelijk in álles zichtbaar en proefbaar. Heel bijzonder. Mensen met hart voor een bijzondere plek en dat vooral willen delen met anderen/gasten. Genieten dus!
IWe hopen dat jullie zelf dit zó kunnen blijven voortzetten en volhouden én ook nog lang van kunnen blijven genieten.
Dorien en Aafke

Naam Barend, Anne en C...
Datum 01-09-2014 09:23:43

Het was weer heerlijk om thuis te komen bij Ton en Fien. Deze keer in de Caravan van Barend. We hadden een heerlijk plekje ook al was het dit keer niet op het grote veld. Voor Barend was het de eerste keer maar ook hij voelde zich helemaal thuis. Carolien zou eigenlijk maar een paar dagen komen maar is vervolgens gebleven omdat ook zij de sfeer en de rust heerlijk vond.Na zoveel jaren bij jullie hebben we nog niet alles in de omgeving gezien en hebben volop genoten van de prachtige natuur. Ton en Fien bedankt weer voor jullie gastvrijheid,jullie warmte en hartelijkheid en we komen zeker nog een keer terug. Heel veel liefs Barend, Anne en Carolien

Naam Ackaert Mark
Datum 13-08-2014 08:22:46

DE GORTMEULE

In Horst staat een meule
die maalde tot bloem
de gort tussen stenen
hij was Limburgs roem.

De gort is nu weg
de bloem is gebleven.
Fien van de meule
bracht het landgoed tot leven.
Zij runt nu de camping
naar haar eigen aard
zo degelijk zo netjes
vijf sterren waard.

Een kabouterhuis groot
is de winkel van Fien.
Je betaalt aan een beertje
leuk om te zien.
Biologische vruchten
plukt Ton op het veld.
Te koop in de winkel
voor zeer weinig geld.
Een Limburgse vlaai
bakt Fien voor haar gasten
zo lekker dat men
een weekje zou vasten.

Hoe de gort werd gemalen
hebben wij nooit gezien.
Nu draait weer de molen
op Ton en op Fien.

Mark Horst 8-8-2014

Naam Arjan, Annelies, ...
Datum 27-07-2014 15:03:36

Wat hebben wij genoten dit weekend! We kwamen een paar dagen onze vouwwagen uitproberen maar het is een echte mini-vakantie geworden door onder andere jullie gastvrijheid! Een heerlijk gemoedelijke sfeer op de camping, volop speelplezier voor de kinderen en een super goede gastheer en gastvrouw, Ton en Fien. Een echte aanrader! Lekker weg in eigen dorp!

Naam Irene Bakker
Datum 20-07-2014 18:45:20

Lieve Ton en Fien,
Wat was het weer "thuiskomen" afgelopen week!
Zomaar een weekje bij jullie logeren...wat een en dit x niet met de tent, maar best wel luxe in het Chalet!
Lekker genoten, heerlijk van alles om ons heen genoten en ook het chalet is zeer aan te raden!
wel wat luxer dan dat we gewend zijn, maar wel heel fijn dat die mogelijkheid er is en...dat ie nog vrij was!
Lieve Ton en Fien, we komen zeker weer terug naar jullie en dan toch echt weer met de tent!
Verder ben ik er trots op dat ik nu echt op een "landgoed" heb geslapen!!!!

haje!!!!

dikke knuffels van Richard, Cody, Oma Wendy en Irene

Naam Maurice Hermans
Datum 15-06-2014 21:06:23

Beste Fien en Ton,
Als oud inwoner van Horst afgelopen weekend op de Gortmeule gekampeerd. We zijn gastvrij ontvangen en voelden ons gelijk thuis. De camping ziet er verzorgd uit. Het sanitaire gedeelte is erg schoon. De staanplaatsen zijn zeer ruim. Al met al een super camping. Als oud inwoner van Horst komen we zeker terug op deze camping. Dit is voor iedereen een aanrader.

Naam Hans en Trees Sch...
Datum 26-05-2014 17:56:06

Hallo Ton en Fien,

Vandaag zijn wij thuis gekomen nadat wij 3 heerlijke dagen bij u op het Landgoed hebben mogen vertoeven. U bent een fantastisch gastheer en gastvrouw op "De Gortmeule" en de camping heeft ons doen verrassen door zijn veelzijdigheid qua bedrijf en zijn omgeving. Wat een prachtige natuur en de liefde die u beiden uitstraalt voor het Landgoed is met geen "pen" te beschrijven. Wij zijn blij thuisgekomen. Dank jullie wel!!

Naam pottjewijd
Datum 11-05-2014 15:49:11

We zijn erg hartelijk ontvangen op deze camping, erg leuk voor kinderen om heerlijk buiten te spelen, het landgoed is erg mooi, evenals de omgeving. De zelfgemaakte perensap was heerlijk!
vriendelijke groet, fam. pottjewijd

Naam Erwin Brouwer
Datum 28-04-2014 14:45:41

Wij zijn afgelopen zaterdag neergestreken met onze tent om een paar daagjes bij te komen in het Limburgse land, in de buurt van waar ik jarenlang gewoond heb. Het is hier genieten! Fien & Ton zijn perfecte gastvrouw en gastheer, de camping is een genot, en onze dochter is al plannen aan het smeden voor de zomer! Ik kan Camping Landgoed de Gortmeule een ieder van harte aanbevelen! Tip: Fien heeft een winkeltje met biologische lekkernijen, en ze maakt ook zelf de heerlijkste vlaaien, dat mág je niet missen!

Naam verkade
Datum 27-12-2013 10:08:28

Hallo Ton & Fien

Al 22 jaar : camping de Gortmeule” in het Limburgse land verscholen,
een gastvrij campings paar
Er zijn al weer 4 weken om, we hebben mooi weer gehad,.
Maar toch hebben wij het weer naar onze zin gehad.
Ga zo door Ton & Fien jullie gastvrijheid kent geen grenzen.
En de groenten in het winkeltje heel gezond
Alles van eigen tuin en zelf ingemaakt
Het was weer fijn om bij het scheren van de heg te zijn.
Om alles weer aftevoeren.
Op zaterdag 29 juni was het weer zover het Zeventiende “Gortmeulen Concert”
Er werden maar liefs t 16 liederen gezongen, in de pauze moesten wel de kelen gesmeerd worden.
En hopelijk komt het enthousiasme van het Horster Mannenkoor nooit tot bedaren
Fien heel veel plezier met het bakken in je bakhuisje.
Ton en Fien nog vele gelukkige campings jaren.
Wat gezellig was het om bij jullie te zijn.
We komen graag weer terug op de “Gortmeule”

De hartelijk groet van , Teuni & Wim

Naam Rob en Tonny Wiersma
Datum 09-10-2013 20:48:21

Een rustige en voor al schone camping, met vriendelijke eigenaars, je voelt je hier meteen thuis.In het winkeltje een verscheidenheid aan ingemaakte groenten, vruchten, jam en sappen.Ook de verse eieren zijn heerlijk.We zij hier al voor de 3 keer en hebben heel wat groenten en fruit ingeslagen voor van de winter.Bedankt voor de goede zorgen en zeker weer tot volgend jaar.

Naam Rob en Geessien G...
Datum 08-08-2013 20:53:51

Beste Ton en Fien

Het was werkelijk een genot om bij jullie op de camping te staan.
Het was voor ons de eerste keer maar zeker niet de laatste keer.

Tot volgend jaar

groeten Rob en Geessien

Naam hans en els
Datum 08-08-2013 08:03:49

lieve Fien en Tom

we vinden jullie camping echt geweldig leuk! Er is een ongedwongen, gezellige sfeer rond een heel oud nostalgisch boerderijtje. Na het ontvangst in dat knusse boerderijtje met koffie en vlaai(zelfgemaakt!)voelden we ons helemaal thuis en gingen we naar ons fijne plekje. Alles op het terrein was keurig verzorgd. Bijzonder vonden we de gezellige hoekjes en de verse producten. De omgeving was schitterend. Het meertje was met de hitte lekker koel! We hebben genoten! hans en els

Naam D.W.
Datum 07-08-2013 15:49:19

Beste Ton en Fien,

We hebben ons warm ontvangen gevoeld en onze kinderen hebben een super vakantie gehad. Wat wil je als gezin nog meer... Dank jullie wel en tot volgend jaar!

Jibbe, Anna, Benjamin, Sandra en Danny

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende